'Club Brugge laat Vanaken zelfs niet voor 30 miljoen gaan'

'Club Brugge laat Vanaken zelfs niet voor 30 miljoen gaan'

16-08-2022 07:00 Laatste update: 16:19
253

Bij Club Brugge moet men toch nog vrezen voor een vertrek van Hans Vanaken. De middenvelder wordt gelinkt aan West Ham, dat ook al een bod neerlegde. Maar de landskampioen is niet van plan om de belangrijke pion ook te laten vertrekken.

In Het Nieuwsblad valt er te lezen dat West Ham serieuze interesse toont om Vanaken nog in huis te halen. Het deed naar verluidt ook al een bod van rond de tien miljoen euro op de sterkhouder van Club Brugge. Dat werd meteen weggelachen door Blauw-Zwart.

Club Brugge is namelijk niet van plan om Vanaken zomaar te laten gaan en zal een vertrek van de middenvelder enkel overwegen bij een absoluut monsterbod. Een domper voor West Ham, dat lijkt te beseffen dat het misschien wel een onmogelijke opdracht wordt om Vanaken weg te lokken bij Blauw-Zwart.

Vanaken, die nog een contract tot medio 2025 heeft bij Club Brugge, speelde tot dusver 342 partijen voor de landskampioen. Daarin was hij goed voor 101 doelpunten en 72 assists.

Update: Ook Het Laatste Nieuws meldt nu dat Vanaken zeker niet vertrekt bij Club Brugge, zelfs niet voor een enorm hoog bedrag. 'Wat Club Brugge betreft, is de landskampioen duidelijk. Hans Vanaken is op dit moment niet te koop. En dat zal morgen of in het restant van deze transferperiode niet anders zijn. Zélfs een hoog bod - pakweg het dubbele van de 15 miljoen euro die West Ham vorig jaar heeft geboden - zal daar geen verandering in brengen.' Zelf is Vanaken gecharmeerd en bereid te luisteren, maar zo ver zal het dus niet komen volgens het dagblad.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie