Komst Samatta jaagt Nemeth geen schrik aan bij Genk: Ik wil een basisplaats

Komst Samatta jaagt Nemeth geen schrik aan bij Genk: "Ik wil een basisplaats"

16-08-2022 07:40
8

Andras Nemeth kreeg na het vertrek van Cyriel Dessers de kans om zich te tonen bij KRC Genk en wist meteen te overtuigen. Met Aly Samatta komt er echter nog een concurrent bij. En dan is ook Paul Onuachu er nog. Maar dat boezemt Nemeth geen angst in.

Ondanks de stevige concurrentie is de negentienjarige spits ervan overtuigd dat hij Genk nog diensten kan bewijzen. En misschien zelfs een basisplek bemachtigen. "Ik ga de concurrentie gewoon aan hoor. Ik wil een basisplaats", verklaart hij bij Het Laatste Nieuws.

Nemeth kon tegen Zulte Waregem alvast overtuigen en wil dat de komende weken (en maanden) nog meer gaan doen. "Nu heb ik het laten zien. Volgende week wil ik dat weer doen. Ik wil deze positieve vibe vasthouden", klinkt het.

Als Nemeth dat ook doet, zullen er ongetwijfeld heel wat buitenlandse clubs zich melden bij Genk De Hongaar heeft ook nog maar een contract tot het einde van dit seizoen bij de club, maar denkt voorlopig nog lang niet aan een vertrek. "En ik zou ook graag in Genk blijven. Het is nog vroeg. We gaan het er nog over hebben", besluit hij.