Batshuayi zou vroeg Duivels-pensioen van Hazard en KDB niet begrijpen

Batshuayi zou vroeg Duivels-pensioen van Hazard en KDB niet begrijpen

14 augustus - 22:01
1

De Rode Duivels strijden binnenkort in Qatar voor een wereldtitel en hopen met de 'Gouden Generatie' dan toch eens de hoofdprijs te kunnen pakken. Voor een deel van de Rode Duivels mogelijk zelfs het laatste toernooi, al zou Michy Batshuayi dat niet begrijpen.

Er deden de voorbije maanden namelijk al geruchten de ronde dat belangrijke pionnen zoals Eden Hazard en Kevin De Bruyne weleens afscheid zouden kunnen nemen van de Rode Duivels. "Dat kan ik echt niet begrijpen", vertelt Batshuayi bij Sport/Voetbalmagazine.

"Ze zijn nog jong, dus als hun lichaam het toelaat moeten ze spelen", klinkt het. Batshuayi vindt het namelijk ook een heuse eer om uit te komen voor onze nationale ploeg. "Voor mij zijn de Rode Duivels nooit een last geweest", geeft hij nog aan.

Al snapt Batshuayi ook dat het voor spelers zoals De Bruyne en Hazard, die met een overvolle kalender zitten, soms moeilijk kan zijn. "Dat moet je ook respecteren. Ik kan me het alleszins niet voorstellen dat ik zelf ooit de deur van de Rode Duivels zou dichttrekken. Ik ben er veel te graag bij. Voor mij betekent het alleen maar plezier", besluit hij.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie