Van Bronckhorst waarschuwt Union: Je gaat een totaal ander team zien

Van Bronckhorst waarschuwt Union: "Je gaat een totaal ander team zien"

09-08-2022 10:03
11

Op dinsdagavond speelt Union Saint-Gilloise nu al een van haar belangrijkste wedstrijden van het seizoen. De prestaties van vorig jaar kunnen verzilverd worden door een plek in de Champions League. Union win in de heenwedstrijd met 2-0 van het Schotse Rangers FC. Dinsdagavond moeten de mannen van Karel Geraerts bevestigen in het Ibrox. 

Giovanni Van bronckhorst, de coach van de Schotse club ,rekent erop dat Ibrox en het publiek uit Glasgow dinsdagavond voor een ommekeer kunnen zorgen. "Je gaat een totaal ander team zien", zegt de Rangers-coach op de persconferentie.

Na twee tegendoelpunten tegen in de heenwedstrijd, heeft Rangers geen andere keuze dan driemaal te scoren om Union uit te schakelen en door te gaan naar de play-offs voor de Champions League. Van Bronckhorst rekent op een vurige start, maar hij wil niet tornen aan de kwaliteiten van een tegenstander die een week geleden nog verraste. 

"We zullen moeten scoren, maar ook goed georganiseerd blijven, want we weten hoe snel de Union kan counteren," klinkt het bij de Nederlander. "We moeten beter presteren, veel kansen creëren en scoren, heel simpel. We zijn in staat ons van een andere kant te laten zien. Ik ben er zeker van dat je een totaal ander team zal zien."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie