Witsel en Carrasco verschalken Juventus, Morata de grote uitblinker met hattrick

Witsel en Carrasco verschalken Juventus, Morata de grote uitblinker met hattrick

07-08-2022 23:34

Atlético Madrid heeft Juventus met 0-4 verslagen tijdens een oefenwedstrijd in Turijn. Alvaro Morata was de gevierde man bij de ploeg van trainer Diego Simeone. De Spanjaard die nog steeds in de belangstelling van Juventus staat scoorde driemaal. Axel Witsel speelde de volledige match. Yannick Carrasco viel in. 

In de slotfase was het Mattheus Cunha die de eindstand op 0-4 in het voordeel van Atlético Madrid bepaalde. Joao Felix miste in de eerste helft nog een strafschop, maar Morata wist het net in het eerste bedrijf tot twee keer toe wel te vinden. De twee ploegen belegden een oefenduel omdat ze allebei volgende week pas aan de competitie beginnen. Atlético speelt dan tegen Getafe, Juventus opent het seizoen tegen Sassuolo.

Voor Juventus was het extra pijnlijk dat Morata drie doelpunten maakte. De Spaanse aanvaller speelde de afgelopen twee seizoenen op huurbasis voor de ploeg uit Turijn. Juventus zou hem erg graag definitief over willen nemen van Atlético, maar de clubleiding vindt de optie tot koop van 35 miljoen euro toch wat te gortig. Juventus is er nog niet over uit of ze verder willen onderhandelen met de Spanjaarden.