Geen transferitis meer bij Ronaldo, superster zal spelen voor Manchester United

Geen transferitis meer bij Ronaldo, superster zal spelen voor Manchester United

30-07-2022 22:20
3

Cristiano Ronaldo keert zondag terug in de wedstrijdselectie van Manchester United voor het oefenduel met Rayo Vallecano. Dat heeft Erik ten Hag bekendgemaakt.

De Portugese ster kwam deze voorbereiding nog niet in actie voor United. Hij wil komend seizoen uitkomen in de Champions League en diende daarom een transferverzoek in. De Premier League-grootmacht wil hem echter niet laten gaan. Ronaldo keerde deze week terug in Engeland om in gesprek te gaan met de club.

Hoewel er nog geen oplossing is gevonden, staat Ronaldo zondag wel op het wedstrijdformulier. "Cristiano Ronaldo zal in actie komen tegen Rayo Vallecano, ja", bevestigt Ten Hag in Engelse media. "We zullen zien hoe lang hij kan spelen." De 37-jarige aanvaller had zelf al een tipje van de sluier opgelicht. 'Sunday, the king plays', schreef hij onder een Instagram-bericht over hem.

United verloor zaterdag met 0-1 van Atlético Madrid. The Mancunians sluiten de voorbereiding zondag af. Volgende week begint de competitie met een thuiswedstrijd tegen Brighton & Hove Albion.