Torino-directeur Vagnati reageert na opmerkelijke ruzie met trainer Juric

Torino-directeur Vagnati reageert na opmerkelijke ruzie met trainer Juric

28-07-2022 22:46

De technisch directeur van Torino, Davide Vagnati, heeft woensdagavond gereageerd op zijn voorval met trainer Ivan Juric. Eerder die dag doken er beelden op waarop een slaande ruzie tussen de twee was te zien. Volgens Vagnati is het inmiddels weer bijgelegd.

In gesprek met Sky Italia blikte de 44-jarige Vagnati terug op het opmerkelijke incident, dat plaatsvond op een parkeerplaats tijdens de voorbereiding van de Italiaanse club in Oostenrijk. "Het was niet leuk om te zien, maar dit zijn dingen die gebeuren wanneer twee mensen het beste voor de club willen. De coach wil terecht zo snel mogelijk spelers. De club en ik doen ons best in een moeilijke marktsituatie. We zullen Juric de spelers brengen die hij nodig heet."

De technisch directeur laat vervolgens weten dat de gemoederen inmiddels zijn bedaard. "Aan het einde van de ruzie hebben we elkaar omsheld en zeiden we wat we wilden zeggen. We hebben geen blad voor de mond genomen. Nu kunnen we weer doorgaan."

De ruzie ontstond vanwege onenigheid over het huidige transferbeleid van de Serie A-club. Juric zag deze transferperiode sterkhouder Gleison Bremer al naar Juventus vertrekken en ook topscorer Andrea Belotti liep transfervrij de deur uit. De coach zou erg ontevreden zijn met de vervangers die zijn collega daarvoor terug haalde.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur (@voetbalprimeur)