Ohio over Standard, zijn nieuwe club: “Geweldige club, uitstekende faciliteiten”

Ohio over Standard, zijn nieuwe club: “Geweldige club, uitstekende faciliteiten”

28-07-2022 12:42 Laatste update: 12:30

Noah Ohio koos deze zomer voor een avontuur bij Standard. De negentienjarige spits verruilde deze zomer RB Leipzig voor Standard. Hij wees onder andere aanbiedingen van Vincent Kompany en Burnley FC af. 

Wat uiteindelijk de doorslag gaf in zijn beslissing was Standard-coach Ronny Deila. De trainer overtuigde Ohio om naar Standard te komen. “Hij was de bepalende factor”, klinkt het bij de jonge spits in Het Laatste Nieuws. Deila legde hem uit hoe hij in het team zou passen en de visie van Deila beviel de Nederlander wel. 

De jonge spits heeft veel lof voor de club. “Dit is een geweldige club met uitstekende faciliteiten”, getuigt Ohio. Hij heeft veel ambitie en hoopt samen met de hele kern Standard weer te brengen waar het hoort. “Of de slechte prestaties van vorig seizoen en de vele veranderingen binnen de club me niet afschrikken? Helemaal niet”, aldus Ohio. 

Ohio heeft geen zin om naar het verleden te kijken, zijn blik staat dan ook volledig op de toekomst gericht. In de kleedkamer van Standard zou dezelfde sfeer hangen. “M’n ploegmaats zeggen allemaal dat ze de bladzijde willen omdraaien. Standard wil vooruit”, besluit Ohio.