'Interessant als United De Jong krijgt, hij is topklasse en zou verschil maken'

'Interessant als United De Jong krijgt, hij is topklasse en zou verschil maken'

21-07-2022 22:44
11

Jamie Carragher wordt nog niet 'nerveus' van de ontwikkelingen bij Manchester United. Hoewel het Liverpool-icoon enthousiast over Erik ten Hag, verwacht hij niet dat The Mancunians al een rol gaan spelen in de titelstrijd in de Premier League.

Carragher houdt wel een slag om de arm: volgens de oud-verdediger kan de transfer van Frenkie de Jong de zaken veranderen. "Het wordt interessant als ze De Jong krijgen", zegt de oud-verdediger tegen Sky Sports. "Ik vind hem van topklasse en hij zou een groot verschil maken voor ze."

Momenteel wordt Carragher echter 'niet nerveus' van Manchester United. Het verschil met 'zijn' Liverpool en Manchester City was vorig seizoen immers enorm. "Het zal al niet makkelijk worden om komend seizoen in de top-vier te eindigen. Daarin verwacht je City en Liverpool, maar ook Chelsea versterkt zich. Tottenham is ook goed bezig en dan is er Arsenal nog... Pas als United in staat is de top-vier te halen, moeten ze naar de titel gaan kijken."

Carragher heeft wel veel vertrouwen in Ten Hag. "Er is geen twijfel dat deze manager een heel goede staat van dienst heeft en ze kennen een heel goede start in de voorbereiding."