UPDATE: 'Maldini en Massara hopen onderhandelingen terug in gang te krijgen'

UPDATE: 'Maldini en Massara hopen onderhandelingen terug in gang te krijgen'

20-07-2022 11:27 Laatste update: 11:27
50

Charles De Ketelaere werd de afgelopen meermaals gelinkt aan een overstap van Club Brugge naar AC Milan. Woensdag (20 juli) zou er effectief schot in de zaak kunnen komen voor de transfer van De Ketelaere, zo schrijft transferexpert Gianluca Di Marzio.

‘Woensdag kan een beslissende dag zijn voor de transfer van het Belgische talent’, zo tweette Di Marzio over De Ketelaere. Paolo Maldini, de technisch directeur van AC Milan, en sportief directeur Frederic Massara zouden volgens Di Marzio woensdag afreizen naar België om de transfer van De Ketelaere af te ronden.

AC Milan zou bereid zijn om 32 miljoen euro (inclusief bonussen) te bieden voor De Ketelaere. Naast Alexis Saelemaekers en recent ook Divock Origi zout De Ketelaere bij AC Milan de derde Belg op de loonlijst worden.

Update: Op woensdag meldt Di Marzio dat Maldini en Massara naar Brussel trekken om daar het bestuur van Club Brugge te overtuigen. De bedoeling van de reis zou niet meteen de transfer zelf zijn, maar ze hopen met de reis en het gesprek de onderhandelingen terug in gang te zetten. "Deze ontmoeting zal er niet op gericht zijn om de speler naar Milaan te halen. Het is meer de vraag hoe en of de onderhandelingen, die al enige tijd aan de gang zijn, kunnen worden gedeblokkeerd," schrijft Di Marzio. "Vandaag zal AC Milan te weten komen hoe ver ze nog verwijdert zijn van hun toptransfer."