De Ketelaere blijft op stal bij Club Brugge: Uiteraard jammer

De Ketelaere blijft op stal bij Club Brugge: "Uiteraard jammer"

18-07-2022 08:44
10

Charles De Ketelaere speelde zondag niet mee in de Supercup. Club Brugge houdt hem voorlopig op stal, maar coach Carl Hoefkens geeft aan dat er geen problemen zijn met de Rode Duivel.

"Ik kan niks verkeerd zeggen over Charles", aldus Hoefkens bij Het Nieuwsblad. "Tegen Utrecht speelde hij een héél goede wedstrijd. Maar vandaag moest ik een beslissing nemen. Je hebt ook Ferran (Jutgla, red.) die nieuw is en zich wil laten zien. En toen Bjorn (Meijer, red.) uitviel, heb ik Kamal (Sowah, red.) in zijn plaats gezet, waardoor Charles niet meer kon invallen."

De fans hadden het graag anders gezien. "Dat is uiteraard jammer voor hem en de supporters die hem graag aan het werk hadden gezien. Maar met een transfer had dat niks te maken. Dat die wel in de pijplijn zit? Dat weet ik niet. Ik hou me gewoon bezig met de spelers die ik nu ter beschikking heb. Ik probeer Charles goeie trainingen te bieden, want ik wil hem nog steeds progressie zien maken. Uiteindelijk zullen we wel zien hoe het uitdraait."

De Ketelaere zou op het randje van een transfer naar AC Milan staan. Club hoopt op een transfersom van 35 miljoen euro.