Vanhaezebrouck wil nog versterkingen: “Nu hebben we daar een stap teruggezet”

Vanhaezebrouck wil nog versterkingen: “Nu hebben we daar een stap teruggezet”

15-07-2022 17:44
2

Hein Vanhaezebrouck wil nog versterkingen zien bij KAA Gent. De oefenmeester gaf een persconferentie en liet zich uit over de kern van de Buffalo’s.

Torunarigha keerde terug naar Hertha BSC. “Nu hebben we daar een stap terug gezet in vergelijking met vorig seizoen. Jongens huren zonder optie, dat is inderdaad één van de mogelijkheden. Dat is een manier waarop hier in het verleden minder is gewerkt.”

Vanhaezebrouck accepteert de situatie. “Maar als je niet over enorm veel middelen beschikt, kun je zo wel een sterke kern samenstellen. Ook al is dat dan deels met jongens die hier maar een korte periode zijn, zelfs zonder optie. Dan is dat maar zo.”

HVH wil sowieso nog nieuwe namen zien. “We staan een week voor de belangrijke competitiestart die we niet willen missen, dus ik ben benieuwd wat er nog zal gebeuren. Hetzij de komende week, hetzij nadien. Maar als ik puur naar de aanwezigen kijk, dan komen we er gewoon niet. Ik zag een foto van KV Kortrijk waar 18 spelers op stonden. Wel, als ik de jongens die er nog niet definitief bij zijn, er niet bij neem, heb ik er ook maar 18.”