UPDATE: 'Club Brugge knoopt gesprekken aan met N'Diaye, die graag wil komen'

UPDATE: 'Club Brugge knoopt gesprekken aan met N'Diaye, die graag wil komen'

11-07-2022 21:00 Laatste update: 13-07-2022 09:46
17

Club Brugge haalde deze transferperiode al Ferran Jutglà weg bij FC Barcelona (B). Volgens Sport zit Blauw-Zwart nu opnieuw achter een talent van de Catalanen aan. Het gaat om Moussa NDiaye.

De grote doorbraak voor de N'Diaye kwam er bij Barcelona nog niet. Dat kwam mede door bureaucratische problemen. Iets waar in het verleden ook Moussa Wagué (ex-KAS Eupen) en Ronald Araujo last van hadden. Zo mocht N'Diaye vorig seizoen maar maximaal elf keer spelen in de Primera Division R.F.E.F voor FC Barcelona Atletic.

Barcelona staat nu open op N'Diaye te laten gaan. In Spanje klinkt het dat Club Brugge de linksachter in huis wil halen. De gesprekken tussen tussen de twee FCB's zouden al lopen. De vaste afkoopsom van N'Diaye bedraagt 100 miljoen euro, maar die som is er natuurlijk enkel om clubs af te schrikken. 

N'Diaye speelde nog geen duel voor de A-ploeg van Senegal, maar liet zich bij de nationale jeugdploegen wel opmerken. Zo werd hij in 2019 op de Afrika Cup U20 verkozen tot speler van het toernooi.

Update 13/7: Club Brugge blijft haar pijlen richten op linksachter N'Diaye. Nadat het eerder al gesprekken had aangeknoopt met Barcelona, zit de Belgische landskampioen nu ook rond de tafel met de Senegalees zelf en zijn management. Volgens Het Nieuwsblad ziet N'Diaye zelf een overstap naar Brugge alvast zitten. Mogelijk treedt hij dus in de voetsporen van Jutglà.