Antwerp nu al klaar voor Europese topper: Van Bommel hamert op intenisteit

Antwerp nu al klaar voor Europese topper: "Van Bommel hamert op intenisteit"

11-07-2022 11:15 Laatste update: 11:08
6

Nog voor het nieuwe seizoen van de Jupiler Pro League van start gaat zullen er al Europese wedstrijden gespeeld moeten worden. Belangrijke wedstrijden met het oog op een eventueel avontuur in Europa. Ook Royal Antwerp FC zal aan de bak moeten in de competities. 

Antwerp ging op stage in Oostenrijk en de basis voor het komende seizoen werd gelegd. Meer zelf, de ploeg lijkt nu al klaar te zijn om mee te dingen in de Europese competities. Gheysens verklapte eerder deze week dat hij wel nog een viertal versterkingen zou willen. Toch lijkt Anterp het ook zonder die aanwinsten goed voor de dag te komen en zelf klaar te zijn voor een Europese topper over een dikke week. Dat schrijft Het Laatste Nieuws

Antwerp lijkt volgens de krant op schema te zitten. Op 21 juli neemt Antwerp het op tegen het Finse Inter Turku of het Kosovaarse Drita. Dat zou de tweede voorronde zijn van de Conference League. De stage in Nederland zou hen nu al voorbereid moeten hebben op die belangrijke wedstrijd. Eerste keeper Jean Butez getuigt over trainingen die ze helemaal klaargestoomd hebben.''Van Bommel is een moderne coach die veel hamert op intensiteit met en zonder bal," vertelt Butez. Dat merkte je overigens ook tijdens de oefenpartij tegen Red Bull Salzburg,  een ploeg die garant staat voor intensiteit. “Antwerp moest qua intensiteit niet onderdoen voor Salzburg,” schrijft HLN.