'KRC Genk haalt Castro, Newell's Old Boys heeft nog eitje te pellen met Frankfurt'

'KRC Genk haalt Castro, Newell's Old Boys heeft nog eitje te pellen met Frankfurt'

10-07-2022 12:45
1

KRC Genk staat op het punt om Nicolas Castro in huis te halen. De Argentijn komt over van Newell's Old Boys, dat eerder met Eintracht Frankfurt al onderhandelde over de middenvelder. Al zorgde dat voor een heuse procedureslag.

Castro leek lange tijd op weg naar Frankfurt en de Duitse club had ook een akkoord bereikt met Newell's Old Boys. Beide ploegen stonden klaar om de transfer helemaal af te ronden, maar in laatste instantie trok Frankfurt toch de stekker uit de onderhandelingen.

De Duitse club verkoos Mario Götze en zag af van de komst van Castro. Niet naar de zin van Newell's Old Boys, dat daardoor enkele miljoenen door de vingers zag glippen. Nu is het bereid om richting de FIFA te stappen, weet men bij het Argentijnse AS.

Volgens Newell's Old Boys verloor het door de onderhandelingen met Eintracht Frankfurt ook geld door het niet voltooien van de transfer. Om hoeveel geld het gaat, is niet bekend. Maar Newell's Old Boys eist wel een schadevergoeding van Frankfurt. Alvast een waarschuwing voor KRC Genk om de transfer van Castro toch rond te krijgen.