'Club Brugge is in pole position om Tzolis weg te halen bij Norwich'

'Club Brugge is in pole position om Tzolis weg te halen bij Norwich'

07-07-2022 13:40
56

Club Brugge is verre van klaar op de transfermarkt en wil nog flink wat nieuwelingen in huis halen. Naast Vedat Muriqi wordt ook op het middenveld nog naar versterking gezocht. Die versterking kan Christos Tzolis worden.

De Griekse aanvallende middenvelder werd eerder al gelinkt aan de Bruggelingen en lijkt nu echt op weg naar Blauw-Zwart. Verschillende clubs tonen interesse, maar volgens de Engelse journalist Connor Southwell heeft Club Brugge de beste papieren om Tzolis in huis te halen.

De international zoekt naar een oplossing na een minder seizoen bij Norwich City. De Engelse club is ook bereid om hem te laten gaan. Het zou gaan om een uitleenbeurt, mogelijk met koopoptie. Goedkoop zal Tzolis echter niet zijn. Zo worden er bedragen genoemd van rond de tien miljoen euro wanneer Club Brugge hem definitief in huis wil halen.

Tzolis ziet België zelf ook als de ideale bestemming. Bij Club Brugge moet hij Noa Lang doen vergeten, die waarschijnlijk een transfer krijgt in de zomer. Ook Charles De Ketelaere wordt nog steeds aan verschillende topclubs gelinkt.