Vitinho heeft clubs voor het uitkiezen en licht Cercle in over vertrekwens

Vitinho heeft clubs voor het uitkiezen en licht Cercle in over vertrekwens

06-07-2022 09:56
5

Cercle Brugge zou deze zomer wel eens afscheid kunnen nemen van één van haar steunpilaren uit de voorbije jaren. Rechtsachter Vitinho staat er namelijk erg goed op in het buitenland. De Braziliaan kan kiezen uit liefst vier verschillende competities.

Het Laatste Nieuws weet dat Vitinho gegeerd wild is op de internationale transfermarkt. De verdediger kan je gerust als een meubelstuk omschrijven op Jan Breydel, waar hij al vier jaar aan de bak is. Op zijn 22e gaat hij nu zijn laatste contractjaar in. Als Cercle nog wat aan hem wil verdienen, zal het de komende weken moeten gebeuren. 

Vitinho zelf heeft de knoop alvast doorgehakt: als het van hem afhangt, speelt hij straks voor een nieuwe club. Daar heeft hij technisch directeur Carlos Aviña ook over ingelicht. Die geeft aan dat er heel wat interesse is, maar voorlopig bleek nog geen enkel bod afdoende. Dat geldt voor enkele Spaanse en Portugese clubs, evenals Flamengo, de grootmacht uit het thuisland van Vitinho.

Tot slot zou ook het Franse Stade Brest een stevig boontje hebben voor de Braziliaan. Tot op heden legde het nummer elf uit de voorbije Ligue 1 echter nog geen concreet voorstel op tafel in Brugge.