Hopelijk kan ik mijn carrière met een titel bij Antwerp afsluiten

"Hopelijk kan ik mijn carrière met een titel bij Antwerp afsluiten"

6 juli - 07:00
6

Faris Haroun speelt ook komend seizoen nog bij Antwerp. De middenvelder heeft een nieuw contract getekend en wil heel graag kampioen worden met The Great Old. 

Haroun kende een lastig seizoen, maar kon zich toch bewijzen in de Play-Offs. "Ik zat als zesde keuze vaak in de tribune", klinkt het bij Gazet Van Antwerpen. "Dat maakte het er niet makkelijker op om de moed erin te houden. Door mijn leeftijd en de aanwezigheid van mijn kinderen kon ik het allemaal wel relativeren, maar de pertinente vragen volgden wel. Is Faris nog fit? Traint hij onvoldoende? Is hij te oud? Ik denk dat de Play-Offs het antwoord gaven."

Haroun weet dat Antwerp dit seizoen bijzonder hoog mikt. "Door onze transfers ligt de lat alsmaar hoger. Ik hoop dat ik mijn voetbalcarrière met een titel kan beëindigen. Als we de tegenstanders nog meer kunnen ambeteren, zullen we er dicht bij zijn."

Antwerp is momenteel nog op stage in Oostenrijk. Op 21 juli speelt het al haar eerste wedstrijd met inzet. In de voorrondes van de Conference League speelt het dan tegen Inter Turku of FC Drita. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie