Ronaldo wederom de grote afwezige bij United-training, 'trainingskamp op een kier'

Ronaldo wederom de grote afwezige bij United-training, 'trainingskamp op een kier'

5 juli - 14:14
1

Cristiano Ronaldo is dinsdagmorgen wederom niet op de training van Manchester United verschenen. De Portugees kreeg maandag wegens 'privéredenen' vrijaf, maar bleef ook dinsdag thuis.

Ditmaal werd hij wel op Carrington, het trainingscomplex van United, verwacht. De afwezigheid van Ronaldo is voer voor speculaties, aangezien de vedette de clubleiding heeft aangegeven te willen vertrekken bij het juiste bod. Ronaldo wil naar verluidt koste wat kost Champions League-voetbal blijven spelen, maar dat is bij United niet mogelijk. Napoli en Chelsea zijn gegadigden voor zijn handtekening, meldde The Athletic onlangs al.

United vertrekt vrijdag naar Thailand en Australië voor een tour, maar volgens Sky Sports is het hoogst onzeker of Ronaldo daarbij aanwezig is. Intussen zou hij zijn conditie op peil houden in Portugal. Ronaldo eist naast Champions League-voetbal ook versterkingen bij United en die wens lijkt wel in vervulling te gaan. Tyrell Malacia en Christian Eriksen worden spoedig gepresenteerd als eerste en tweede aanwinst in het Erik ten Hag-tijdperk.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie