"Wanneer Musonda terug op training verschijnt? Dat weet ik niet"

5 juli om 07:16
Laatste update: 6 juli om 09:34

Charly Musonda (24) is al meer dan twee weken niet komen opdagen voor de trainingen van Zulte Waregem. Ook CEO Eddy Cordier weet niet waar de middenvelder uithangt, maar laat er duidelijk zijn slaap niet voor...

Musonda probeerde in de voorbereiding een contract te versieren bij Essevee, maar dat zal op deze manier natuurlijk niet lukken. "Wanneer Musonda terug op training verschijnt? Dat weet ik niet", vertelt Cordier aan Het Laatste Nieuws. "Of hij sowieso nog terug komt? Geen idee. Of Zulte Waregem niet zelf de stekker uit dit verhaal gaat trekken? Kan moeilijk, want hij heeft er nog niet in gezeten."

Cordier gaat er zeker niet wakker van liggen. "Neen, ik maak me niet druk over deze situatie. Waarom zou ik ook? Voor mij volstaat het te weten dat Mbaye Leye verder in contact staat met Charly en diens entourage. Veel belangrijker is het voor ons dat er met de huidige spelersgroep naar de start van de competitie wordt toe gewerkt."

Musonda lag tot vorige maand nog onder contract bij Chelsea. Hij deed voorlopig maar mee aan vier trainingen onder Leye.