Zulte Waregem wint oefengalop na twee doelpunten van Vossen

03-07-2022 19:16

Zulte Waregem laat voorlopig geen steek vallen in de oefencampagne. Ook Tubize-Braine ging makkelijk voor de bijl met 0-4. Jelle Vossen scoorde twee keer.

Zulte Waregem had weinig moeite met de tegenstander uit Eerste Nationale. Na een kwartier opende het al de score via zomeraanwinst Stan Bream. Vossen maakte vijf minuten later zijn eerste goal van de avond op aangeven van Sangaré. Nog voor de rust maakte Vossen zijn tweede, deze keer op aangeven van Braem.

Ook de vierde goal viel nog voor de rust via verdediger Ciranni. Het was meteen ook het laatste hoogtepunt, want na de pauze vielen er geen doelpunten meer. Zulte Waregem kan voorlopig op een mooie voorbereiding terugkijken, want vier van de vijf oefenmatchen werden gewonnen.