Mundo Deportivo: 'Indien Raphinha niet lukt , is Lang plan B'

Mundo Deportivo: 'Indien Raphinha niet lukt , is Lang plan B'

30-06-2022 10:29
2

Noa Lang is voorlopig nog altijd een speler van Club Brugge. In Spanje klinkt nu het verhaal dat Arsenal interesse toont in de Nederlander. Lang wordt wel pas als een plan B gezien bij Gunners.

Arsenal hoopt nog altijd Raphinha los te weken bij Leeds. Dat wordt evenwel geen eenvoudige opdracht. De 25-jarige Braziliaan is immers niet alleen geliefd aan de rode kant van Londen, maar ook aan de blauwe kant van de Engelse hoofdstad. Chelsea heeft zich in de strijd gegooid voor Raphinha en lijkt momenteel over de beste papieren te beschikken. Ook Barcelona ligt op de loer.

Indien Arsenal naast Raphinha grijpt, moet het op zoek naar een andere winger. Volgens Mundo Deportivo is Lang een optie. 'Het plan B van Arteta', kopt de Spaanse bron.

De Nederlander wordt al een tijdje in verband gebracht met een transfer naar AC Milan, maar de Italianen drukken voorlopig het gaspedaal nog niet in. Lang liet aan het einde van vorig seizoen al verstaan dat hij na twee succesvolle seizoen bij Club Brugge het Jan Breydelstadion wil verlaten voor een (top)club in een buitenlandse topcompetitie.