Vanderidt (ex-Beerschot) vindt nieuwe job: Het zal zwaar worden

Vanderidt (ex-Beerschot) vindt nieuwe job: "Het zal zwaar worden"

27-06-2022 11:29

Greg Vanderidt (52) heeft niet lang zonder werk gezeten na zijn vertrek bij Beerschot. Hij wordt namelijk hoofdcoach van RC Mechelen in Tweede Nationale. Bij Gazet Van Antwerpen geeft hij aan dat jij verschillende opties had. 

"Ik heb verschillende aanbiedingen gekregen", aldus Vanderidt. "Zelfs twee vanuit het buitenland, maar ik heb een gezin en kinderen, dat heb ik mee in overweging genomen. Ik wil opnieuw werk met het voetbal combineren. Ik heb met mijn gevoel en verstand voor Racing gekozen."

Vanderidt weet dat hij net als bij Beerschot een lastige opdracht heeft. "Iedereen moet beseffen dat het in tweede afdeling heel zwaar zal worden. Ik weet dat er verwachtingen en doelstellingen zijn, het is de bedoeling die door hard te werken te realiseren. Weet je, ik ben nooit bang van een tegenstrever, maar je af en toe aanpassen, kan echt geen kwaad."

Vanderidt maakte het afgelopen seizoen vol als T1 na het vertrek van Javier Torrente. Door de komst van Andreas Wieland is er echter geen plaats meer voor hem binnen de staf.