'Hearts krijgt slecht nieuws, Beerschot laat Shankland niet gaan'

'Hearts krijgt slecht nieuws, Beerschot laat Shankland niet gaan'

26-06-2022 15:04

K. Beerschot V.A zag deze zomer al flink wat spelers vertrekken en zal er volgend seizoen dus volledig anders gaan uitzien. Pionnen zoals Tom Pietermaat, Joren Dom en Raphael Holzhauser kozen voor een vertrek. Ook Lawrence Shankland kan vertrekken, maar dat laat Beerschot niet toe.

De Schotse spits kende geen al te makkelijk jaar bij Beerschot en leek dan ook op weg naar een vertrek bij de club. Onder andere Hearts wilde de spits terug naar Schotland halen, maar volgens The Scottish Sun heeft Beerschot een overgang meteen van tafel geveegd.

Beerschot zag namelijk Suzuki, Avenatti en Noubissi al vertrekken, waardoor het voorin niet al te veel meer keuze heeft. Naast Shankland is nieuweling Thibo Baeten de enige keuze om de aanval te dragen. De Kielse Ratten hebben er dan ook voor gekozen om Shankland (nog) niet te laten gaan.

De Schotse spits werd afgelopen zomer nog voor een som van 1,2 miljoen euro in huis gehaald door Beerschot, maar kon de verwachtingen niet inlossen. In 28 partijen was hij goed voor vijf doelpunten en vier assists.