'Beerschot blijft zoeken naar versterking en meldt zich bij RSC Anderlecht'

25 juni 2022 om 11:01

K. Beerschot V.A heeft zich de voorbije dagen al gevoelig versterkt en is nog niet klaar. Op aanvallend vlak zoekt het nog naar nieuwelingen en gaat het voor de komst van Antoine Colassin van RSC Anderlecht.

De 21-jarige spits kent een moeilijke periode bij Anderlecht en kwam enkel aan bod met het B-elftal van de Brusselaars. Voor hem is er volgend seizoen echter geen plekje bij de RSCA Futures in de Challenger Pro League. Daar hoopt Beerschot van te profiteren, meldt MSV Foot.

Colassin vierde in 2020 zijn debuut bij Anderlecht en was in zijn eerste vier partijen meteen goed voor drie doelpunten. Daar bleef het echter bij. Hij kreeg het seizoen daarop nog acht wedstrijden, waarin hij niet wist te scoren. Ook een uitleenbeurt aan Zulte Waregem zorgde niet voor beterschap.

De spits moet bij Beerschot voor extra stootkracht zorgen voorin. Zo ziet het deze zomer Marius Noubissi, Musashi Suzuki en Felipe Avenatti de club verlaten. Daardoor heeft het enkel Lawrence Shankland als centrumspits op de loonlijst staan.