Storm gecharmeerd door Mechelen, maar hoopt op begrip: 3,5 miljoen is genoeg

Storm "gecharmeerd" door Mechelen, maar hoopt op begrip: "3,5 miljoen is genoeg"

25-06-2022 10:16
5

Hoewel hij voorlopig nog op de loonlijst staat bij KV Mechelen, lijkt het in de sterren geschreven te staan dat Nikola Storm straks andere oorden opzoekt. Na anderhalf jaar met hoge pieken Achter De Kazerne is het tijd om andere lucht op te snuiven. De buitenspeler hoopt zelf alvast dat KVM water bij de wijn wil doen.

"Ik word 28 in september, ik heb het idee dat het stilaan nu of nooit is om een transfer te maken", laat Storm bij Het Nieuwsblad geen twijfels bestaan over zijn intenties voor deze mercato. Naar eigen zeggen voetbalt het jeugdproduct van Club Brugge beter dan ooit, wat zich vooral weerspiegelt in zijn geweldige statistieken. "Als je als winger betrokken bent bij meer dan twintig doelpunten, dan heb je het gewoon erg goed gedaan", stelt hij.

Storm voelt dan ook dat de interesse in zijn diensten levendig is. Zo waagde het Turkse Basaksehir een poging, maar KV Mechelen was dat bod af als 'ontoereikend'. De Antwerpenaren zouden hun sterkhouder zelf het liefst aan boord houden. "Als ik zou blijven, is mij beloofd dat ze mijn contract (dat loopt tot 2026, nvdr.) gaan herbekijken. Dat is een mooi signaal", geeft Storm zijn bewondering aan. 

Toch is zijn blik in de eerste plaats op een fraaie transfer gericht. Daarom hoopt de vleugelaanvaller dat het Mechelse bestuur een realistische vraagprijs hanteert, na alle mooie momenten die beide partijen samen beleefd hebben. "Mechelen moet geen 5 of 6 miljoen euro voor mij vragen. 3,5 miljoen, dat lijkt me meer dan genoeg", speelt hij zelf even voor sportief directeur.