Calhanoglu heeft het gehad met Ibra na pesterij: 'Hij heeft niets bijgedragen'

Calhanoglu heeft het gehad met Ibra na pesterij: 'Hij heeft niets bijgedragen'

24-06-2022 07:20
3

Hakan Calhanoglu is niet onder de indruk van de plaagstoot van Zlatan Ibrahimovic aan zijn adres. Tijdens het titelfeest van AC Milan kon de ervaren Zweed het niet laten om Calhanoglu te pesten, omdat hij een jaar geleden van Milan naar Inter verkaste.

Tijdens het titelfeest vroeg Ibrahimovic aan de fans van de landskampioen of ze nog een boodschap hadden voor Calhanoglu, voor wie de Milanisti al speciale liedjes hadden verzonnen. Nu reageert Calhanoglu op het voorval. "Ibrahimovic is een man van veertig, hij is geen achttien meer...", zegt de middenvelder tegen het Turkse Tivibu Spor.

"Dit soort dingen zou ik niet meer doen op zijn leeftijd", gaat Calhanoglu verder. "Zlatan houdt er gewoon van om in het middelpunt van de belangstelling te staan, maar hij heeft niets bijgedragen aan het kampioenschap. Hij speelde nauwelijks, maar zal er alles aan doen om daar de aandacht van af te leiden."

Bij Milan speelde Calhanoglu in totaal anderhalf jaar lang samen met Ibrahimovic. De twee leken het toen prima met elkaar te kunnen vinden, maar daar lijkt weinig meer van over.