Utrecht-trainer verbergt interesse in Dost niet: 'Dat is maar logisch'

23 juni om 23:20

FC Utrecht-trainer Henk Fraser doet niet geheimzinnig en bevestigt dat hij Bas Dost graag in zijn selectie zou willen hebben. Of de lange spits ook daadwerkelijk naar De Galgenwaard komt, is echter nog een tweede.

Dost vertrekt bij Club Brugge en werd al aan Feyenoord en zijn oude club FC Emmen gelinkt. Deze week werd echter duidelijk dat FC Utrecht serieuze gesprekken voert met de achttienvoudig Oranje-international. "Als je kijkt naar zijn kwaliteiten, als je kijkt naar zijn persoonlijkheid: ja, dan vind ik het niet meer dan logisch dat wij hem er graag bij zouden willen hebben. Of hij dat ook graag wil? Ja, die vraag is voor mij natuurlijk ook moeilijk te beantwoorden. Maar ik denk dat Utrecht voor hem wel een hele interessante partij kan zijn", laat hij weten aan de NOS.

Voordat het zover is, is technisch directeur Jordy Zuidam echter als eerste aan zet. "Hij gaat erover of ze er zijn, definitief of niet. Daar bemoei ik me niet mee. Ik ben nu gelijk bezig met de groep die er wel is."