Inter-fans sturen boodschap naar Lukaku: “We zijn het verraad niet vergeten”

Inter-fans sturen boodschap naar Lukaku: “We zijn het verraad niet vergeten”

22-06-2022 18:00
21

De terugkeer van Romelu Lukaku naar Internazionale lijkt slechts een kwestie van uren te zijn. De Rode Duivel dolgelukkig, de fans van Inter lijken iets minder gelukkig. Althans, Lukaku moet zich terug in de harten spelen van de fans. 

De supportersgroep "Curva Nord" heeft woensdag een boodschap gestuurd naar Lukaku. De spits van de Rode Duivels verliet vorige zomer de club “toen het er regende”. Na een mislukt seizoen bij Chelsea FC hunkerde Lukaku om terug naar Italië te trekken. 

De wens van Lukaku ging in vervulling en de spits trekt voor één seizoen op (betaalde) leenbasis naar Milaan. Maar Lukaku hoeft geen warm welkom te verwachten van zijn voormalige fans nadat hij de club afgelopen zomer verliet om zijn geluk in Engeland te beproeven. "Hij die ontsnapt als het regent, telt niet mee. Alleen degene die in de storm blijft, telt. Ciao Romelu," schreven Inter's ultras van de Curva Nord supportersgroep op een spandoek op woensdag.

En daar lieten de Milanese fans het niet bij. "Niemand mag hem verwelkomen met sjaals of spandoeken van Curva," lieten zij later in een verklaring weten. “Hij werd hier als een koning behandeld, maar nu is hij gewoon een speler. We willen duidelijk maken dat we Lukaku nooit zullen uitjouwen als hij het shirt van Inter draagt. Maar we zijn het verraad niet vergeten en het heeft ons veel pijn gedaan."