‘Antwerp ontvangt dagvaarding Priske, maar wil zaak intern afhandelen’

‘Antwerp ontvangt dagvaarding Priske, maar wil zaak intern afhandelen’

22 June - 07:00 Laatste update: 15:45
72

Brian Priske heeft Royal Antwerp FC voor de rechter gedaagd, dat laat Het Nieuwsblad weten. Volgens de oefenmeester moet hij nog 500.000 euro ontvangen van zijn ex-club.

Priske werd eind mei ontslagen door Antwerp en de Deen eist iets meer dan 500.000 euro. Dat ontslag is echter nog niet volledig afgehandeld. Priske heeft zijn ontslagvergoeding nog niet ontvangen en ook zijn wedstrijdpremie tegen Union SG, vakantiegeld en loon voor de maand mei werd nog niet betaald.

Antwerp en Priske probeerde tot een overeenkomt te komen. Zo zou hij een deel van zijn ontslagvergoeding willen laten varen omdat hij meteen een nieuwe club heeft gevonden, maar een akkoord is nog niet gevonden. The Great Old zou zelfs een transfersom eisen van Sparta Praag omdat het vragen stelt over de snelheid van aanstelling.

Antwerp denkt dat Sparta Praag heeft gehandeld nog voor zijn ontslag officieel op papier werd vastgelegd. Priske heeft nu advocatenkantoor Van Landuyt & Partners aangenomen.

Update: Sporza meldt dat Antwerp een dagvaarding heeft ontvangen van Brian Priske. De club wil echter “dat de zaak verder intern wordt afgehandeld".

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie