L'Équipe: geheime PSG-optie Paredes volgende obstakel in zoektocht Ten Hag

L'Équipe: geheime PSG-optie Paredes volgende obstakel in zoektocht Ten Hag

18-06-2022 23:33
1

De transferperiode heeft Erik ten Hag en Manchester United tot dusver weinig goeds gebracht. Volgens L'Équipe is ook Paris Saint-Germain-controleur Leandro Paredes niet zomaar op te halen voor The Red Devils.

Paredes zou zijn laatste contractjaar bij PSG tegemoet gaan en dat heeft de interesse van Internazionale, AS Monaco en met name Manchester United gewekt. L'Équipe weet echter dat er in die verbintenis een optie is opgenomen, die inmiddels is geactiveerd: Paredes ligt dus nog twee jaar vast in de Lichtstad.

Dat maakt de 27-jarige middenvelder een stuk duurder. PSG nam Paredes begin 2019 voor ruim veertig miljoen euro over van Zenit Sint-Petersburg en is niet van plan om verlies te lijden, mocht het alsnog van een transfer komen. Bovendien hoeft Paredes zelf ook niet weg, ondanks het vertrek van maatje Ángel Di María.

Ten Hag en Manchester United hebben ondertussen nog geen nieuwe spelers vastgelegd en zijn met Paul Pogba, Juan Mata, Jesse Lingard en Nemanja Matic vier middenvelders kwijtgeraakt. Frenkie de Jong staat hoog op het lijstje van The Mancunians, maar FC Barcelona wil zijn Nederlandse controleur alleen voor de absolute hoofdprijs verkopen.