Anderlecht kondigt nieuw videoplatform met 'MAUVE TV' aan

Anderlecht kondigt nieuw videoplatform met 'MAUVE TV' aan

17 juni - 22:45
14

RSC Anderlecht heeft met MAUVE TV een nieuw videoplatform aangekondigd. De supporters kunnen daar een blik achter de schermen bekijken en ook zullen alle oefenwedstrijd daar worden uigezonden.

Anderlecht kondigde op de website het nieuwe platform aan. “MAUVE TV is voortaan de thuishaven voor elke RSCA-fan die zijn of haar favoriete club op de voet wil volgen. Je vindt er livestreams van wedstrijden, documentaires, exclusieve interviews, ongezien archiefmateriaal, en veel meer.”

Een abonnement zal 25 euro per seizoen kosten. Mauve Gold kost 150 euro en dan krijgt men ook een exclusief shirt van 2022-2023 en toegang tot de galamatch tegen Lyon op 16 juli. “Fans zullen dus ook kunnen afstemmen op MAUVE TV voor de livestreams van de komende vriendschappelijke wedstrijden in de voorbereiding op het nieuwe seizoen.”

Ook de documentaire over Anderlecht wordt op MAUVE TV uitgezonden. “Je kan er nu ook al de volledige twee seizoenen van de documentairereeks MAUVE, de fly-on-the-wall documentaire die de eerste ploeg volgt, en de FIFA Academies-reeks over de jeudopleiding van Neerpede bekijken.”

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie