Hazard speelde iets meer dan een uur tegen Polen, maar “had graag meer gespeeld”

Hazard speelde iets meer dan een uur tegen Polen, maar “had graag meer gespeeld”

15 juni - 10:35
0

De Rode Duivels wisten dinsdagavond voor het eerst in lange tijd nog eens de nul te houden. Een 1-0 overwinning in Polen zorgde voor de zeven op twaalf. Het was een nuttige interlandperiode voor veel Rode Duivels. Ook Eden Hazard had er deugd van. 

Hazard is dolblij dat hij weer kon genieten bij de Rode Duivels. Na een seizoen van ontberingen bij Real Madrid kreeg de nummer tien heel wat speelminuten van Roberto Martinez. Ook tegen Polen stond hij weer in de basis. Hij speelde een goed uur voetbal (67 minuten) voordat hij werd vervangen door Leandro Trossard. 

"Ik had gehoopt om iets meer te spelen voor deze laatste wedstrijd, maar ik ben nog steeds blij met deze twee weken," legde de aanvoerder uit. Hazard hoopt na een aantal weken rust goede voorbereidingen te draaien met Real Madrid. 

Hazard kende dan ook een moeilijk seizoen in Madrid. De ploeg van Ancelotti breidde het ene succes aan het andere maar Hazard keek toe van op de bank. Het blessureleed strooide roet in de tapas. De Nations League wedstrijden bieden hoop voor een remonte van Hazard in het komende seizoen.  

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie