'Chelsea gaat voor talentvolle keeper en moet waarschijnlijk 10 miljoen aftikken'

'Chelsea gaat voor talentvolle keeper en moet waarschijnlijk 10 miljoen aftikken'

12-06-2022 23:04
1

Chelsea is heel erg dicht bij het binnenhalen van doelman Gabriel Slonina. Het achttienjarige talent van Chicago Fire stond ook in de belangstelling van Real Madrid, maar lijkt naar Londen te vertrekken.

Dat meldt transferexpert Fabrizio Romano zondagavond. Slonina is nog erg jong, maar hij is wel al de eerste keeper van Chicago Fire. Zijn talent is dus niet onopgemerkt gebleven bij de Europese top: Real Madrid en Chelsea wilden Slonina allebei graag binnenhalen. Een bod van De Koninklijke werd afgewezen, maar Chelsea lijkt meer succes te hebben.

De transfer van Slonina naar The Blues is namelijk bijna rond. De clubs boeken vooruitgang in de onderhandelingen. Chicago Fire verwacht uiteindelijk rond de tien miljoen euro te kunnen incasseren voor de doelman die in 2004 geboren is.

Wat Chelsea precies van plan is met Slonina, is niet duidelijk. Mogelijk moet hij de concurrentiestrijd aangaan met Édouard Mendy en Kepa Arrizabalaga, terwijl laatstgenoemde ook nog zou kunnen vertrekken bij de club. Een andere optie is dat Slonina direct wordt verhuurd, zodat hij nog meer vlieguren kan maken.