Nieuweling Jutgla verklaart vertrek bij Barcelona en keuze voor Club Brugge

Nieuweling Jutgla verklaart vertrek bij Barcelona en keuze voor Club Brugge

10-06-2022 08:46
4

Club Brugge kondigde eerder deze week de komst van Ferran Jutgla aan. De Spaanse aanvaller komt over van FC Barcelona, waar hij voornamelijk uitkwam voor het tweede elftal. Bij Club Brugge hoopt hij nu definitief te kunnen doorbreken.

De 23-jarige aanvaller was één van de uitblinkers bij Barcelona B en kreeg ook de kans om te debuteren voor het eerste elftal van Barcelona. Daar kwam hij enkele partijen voor uit, maar de grote doorbraak zat er niet in. Die hoopt hij nu wel bij Club Brugge te krijgen.

"Club Brugge gelooft in mij en ik ben dan ook enorm tevreden met de beslissing om voor Blauw-Zwart te kiezen", reageert hij bij Mundo Deportivo. "Hier krijg ik de kans om elk weekend te spelen en me te blijven verbeteren. Voor mij is Club Brugge de perfecte club om verder te groeien."

Bij Barcelona werd hij nochtans een grote toekomst voorspeld. Een terugkeer sluit hij in de toekomst dan ook niet uit. "Maar daar denk ik nu niet aan. Nu moet ik mij concentreren op mijn verhaal in België", besloot hij.