OFFICIEEL: Persoons (ex-KV Mechelen en Lokeren) stopt met voetballen

OFFICIEEL: Persoons (ex-KV Mechelen en Lokeren) stopt met voetballen

02-06-2022 11:31
3

Voor Koen Persoons zit het voetballen erop. De nu 38-jarige ex-speler van onder andere KSC Lokeren en KV Mechelen heeft besloten om zijn voetbalschoenen definitief aan de haak te hangen.

Persoons begon met voetballen bij Eendracht Aalst, waar hij ook debuteerde als profvoetballer. Na periodes bij FC Denderleeuw en DCV Dender EH trok hij in 2007 naar KV Mechelen, waar hij al snel een belangrijke pion werd.

Zijn mooiste momenten beleefde hij uiteindelijk bij Sporting Lokeren, waar hij zeven seizoenen voor uitkwam en meer dan 200 partijen voor speelde. Hij won tweemaal de Beker van België met de club die hij in 2017 verliet voor OH Leuven. Uiteindelijk kwam Persoons ook nog uit voor FC Knokke en KVK Ninove, zijn laatste club.

Op Instagram kwam hij ook met een afscheidsboodschap. 'Ik hang de schoenen aan de haak. Na een carrière waarin ik mijn eigen weg gekozen en gevolgd heb, is het tijd voor een nieuw hoofdstuk' schrijft hij. 'De voetbalwereld is groot(s) maar evenzeer klein, dus ik hoop jullie allemaal nog tegen het lijf te lopen! Bedankt aan alle kleuren.'

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Koen Persoons (@dado_1207)