City pakt door na Haaland-komst: "We gaan nog spelers aantrekken"

30 mei om 22:11

De koopdrang van Manchester City is na het binnenhalen van Erling Haaland en Julian Álvarez nog niet verdwenen. De regerend Engels landskampioen heeft nog meer plannen op de transfermarkt, onthult voorzitter Khaldoon Al Mubarak.

Haaland werd recent overgenomen van Borussia Dortmund, terwijl Álvarez al sinds januari eigendom is van City. De Argentijn werd voor een halfjaar gestald bij River Plate, maar de verwachting is dat hij in de voorbereiding voor het nieuwe seizoen aansluit bij de ploeg van Pep Guardiola. De spitspositie is daarmee ingevuld, maar: "Ik kan bevestigen dat we deze zomer nog meer spelers gaan aantrekken", zegt Al Mubarak op de clubkanalen.

De voorzitter wilde nog niet onthullen wie City op de verlanglijst heeft staan. "We willen het team versterken op de posities waar versterking nodig is. We willen verbeteren en versterken. Met Álvarez en Haaland hebben we al twee mooie aanvullingen aan de selectie. Ik verwacht dat daar nog een paar bij komen." 

Naar verluidt staat Brighton & Hove Albion-back Marc Cucurella bij City op de radar. De 23-jarige Spanjaard zou zo'n veertig miljoen euro moeten kosten.