Hazard blinkt met de Champions League: 'Chelsea ontvangt 25 miljoen euro'

Hazard blinkt met de Champions League: 'Chelsea ontvangt 25 miljoen euro'

29-05-2022 10:10
2

Eden Hazard mag zich vanaf nu winnaar van de Champions League noemen. Tijdens de finale kwam de Rode Duivel niet van de bank, maar Real Madrid zal de komende dagen wel naar de bank moeten om Chelsea te betalen.

In de zomer van 2019 verliet Hazard Chelsea om bij Real Madrid aan de slag te gaan. De Spanjaarden betaalden toen circa 100 miljoen euro aan de Engelsen om de Rode Duivel over te nemen. Bij de onderhandelingen zou volgens de Engelse pers ook een clausule opgenomen zijn. Indien Hazard de Champions League wint, moet Real Madrid nog eens dokken. Bij Talksport heeft men het over een bedrag van circa 25 miljoen euro.

82 speelminuten, 1 Beker met de Grote Oren
In de finale speelde Hazard geen minuut. Gedurende het hele toernooi was zijn inbreng ook gering. Hij viel in twee wedstrijden in. Tegen Inter en PSG kreeg hij respectievelijk 8 en 9 speelminuten. Eén keer stond Hazard dit seizoen in het Kampioenenbal in de basis. Het was bij … de 1-2 thuisnederlaag tegen FC Sheriff in september. Na 66 minuten werd Hazard vervangen. 

Hazard liet het zaterdag allemaal niet aan zijn hart komen en vierde intens mee met zijn andere ploegmaats. Hazard en uitblinker Thibaut Courtois zijn zaterdag de zesde en zevende Belg geworden die Europacup I/Champions League-winnaar mogen noemen.