Bayern laat Lewandowski niet zomaar naar Barça gaan: 'Zijn contract uitdoen'

Bayern laat Lewandowski niet zomaar naar Barça gaan: 'Zijn contract uitdoen'

21 May - 20:00
7

Bayern München-directeur Oliver Kahn trekt zich weinig aan van de vertrekwens van Robert Lewandowski, zo lijkt het. De voormalig topkeeper rekent ook volgend seizoen op de 33-jarige Pool.

Lewandowski vertelde vorige week na het laatste competitieduel van het seizoen dat hij zijn contract in de Allianz Arena niet zal verlengen. Daarnaast gaf de spits aan open te staan voor aanbiedingen. "Het is heel goed mogelijk dat dit mijn laatste wedstrijd voor Bayern was."

Die transferwens is duidelijk niet aangekomen bij Kahn. Hij wil Lewandowski niet laten gaan deze zomer. "Daar wordt niet eens over gesproken", zegt het clubicoon in Welt am Sonntag. "Lewandowski heeft nog een contract tot 2023 en zal dat ook uitdienen. Die overeenkomst zouden we overigens graag verlengen. We hebben daarvoor een voorstel opgestuurd naar zijn zaakwaarnemer."

Lewandowski wordt met name in verband gebracht met een overstap naar FC Barcelona. Trainer Xavi van de Catalanen maakt er geen geheim van dat hij de doelpuntenmachine er graag bij heeft.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie