‘Storck bijna rond met KAS Eupen, details worden eerstdaags afgerond’

‘Storck bijna rond met KAS Eupen, details worden eerstdaags afgerond’

20-05-2022 12:16 Laatste update: 24-05-2022 14:20
6

Het is vrijwel zeker dat Bernd Storck volgend seizoen niet meer aanblijft bij KRC Genk. De Limburgers hebben daar nog niets over gecommuniceerd, maar Storck zou nu al spreken met Eupen

Storck kon het tij niet keren bij KRC Genk na het vertrek van zijn voorganger John van den Brom. KRC Genk strandde uiteindelijk op een teleurstellende zesde plaats en speelt dus geen Europees voetbal. KRC Genk zou al volop op zoek zijn naar een andere trainer. Mark van Bommel, Wouter Vrancken en Besnik Hasi zijn maar enkele van de namen die genoemd worden.

Storck weet zelf ook hoe laat het is en zou al contacten hebben met Eupen. De club uit de Oostkantons eindigde afgelopen seizoen amper vijftiende en ontsloeg enkele maanden geleden al coach Stefan Krämer. Zijn assistent Michael Valkanis moest het seizoen volmaken. 

Update: Volgens Grenz Echo is Bernd Storck weldegelijk op weg naar KAS Eupen. ‘Hij is topkandidaat om vanaf volgend seizoen op de bank te zitten bij Eupen’, klinkt het duidelijk. De Duitstalige coach kan aldus aan de slag in de Oostkantons.

Update: Het Laatste Nieuws meldt dat Bernd Storck bijna rond is met KAS Eupen. De oefenmeester zal eerstdaags zijn contract tekenen als alle details zijn afgerond.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie