'Standard wil stevig investeren en denkt aan terugkeer Benteke'

'Standard wil stevig investeren en denkt aan terugkeer Benteke'

20-05-2022 08:01
10

Standard heeft geen al te best seizoen achter de rug, maar wil met 777 Partners een betere campagne spelen. De nieuwe eigenaar van de Rouches wil daardoor ook stevig investeren en denkt daarvoor onder andere... Christian Benteke.

Met dat verrassende gerucht komt het Engelse London World naar buiten. Benteke heeft geen al te best seizoen bij Crystal Palace achter de rug en is helemaal op het achterplan verzeild geraakt. Daa hoopt Standard van te kunnen profiteren door stevig te investeren met de komst van Benteke.

Ook de Turkse club Trabzonspor en Antalyaspor hebben het vizier gericht op Benteke, al is het nog maar de vraag of hij een transfer ook ziet zitten. Benteke gaf onlangs nog aan dat hij niet meteen denkt aan een terugkeer naar België en zijn familie is bijzonder blij met het leven in Londen.

Daarnaast heeft Benteke ook een bijzonder hoog loon en is niet bereid om veel in te leveren. De 31-jarige spits, die dit seizoen 1216 minuten speelde voor Crystal Palace, heeft bij de Engelse club nog een contract tot eind volgend seizoen.