Anderlecht deed Antwerp pijn: “Het was zeer stil in de kleedkamer”

Anderlecht deed Antwerp pijn: “Het was zeer stil in de kleedkamer”

12-05-2022 10:16
6

Een paar dagen geleden verloor Royal Antwerp FC voor eigen publiek met 0-4 van RSC Anderlecht. Michael Frey geeft toe dat die uitslag pijn deed, maar volgens de aanvaller is The Great Old klaar voor de return in het Lotto Park.

Op de Bosuil was Francis Amuzu de grote uitblinker. De winger legde er drie in het mandje. Ook Joshua Zirkzee scoorde, waardoor Anderlecht wel erg ruim won in Antwerpen. "Het was zeer stil in de kleedkamer. We voelden ons allemaal leeg. Op training de afgelopen dagen zag ik dat iedereen er met volle kracht en energie tegenaan ging", aldus Frey in Het Laatste Nieuws

Donderdag staat Anderlecht - Antwerp op het programma. Wil Antwerp dit seizoen nog een beslag leggen op de derde plaats dan wint het best in het Lotto Park. Wat moet er anders dan voor The Great Old in vergelijking met een paar dagen geleden. ''Alles kan beter, hé. We moeten scherper zijn in de zestienmeter, er met meer spelers aanwezig zijn ook. Hoger pressen, samen verdedigen. Allemaal discipline tonen. Gevaarlijk zijn in aanvallend opzicht", aldus nog Frey in de krant.