Entourage Alderweireld brengt duidelijkheid over bezoekje Rode Duivel aan Antwerp

Entourage Alderweireld brengt duidelijkheid over bezoekje Rode Duivel aan Antwerp

09-05-2022 15:20 Laatste update: 15:39
3

Royal Antwerp FC had afgelopen zondag een opvallende gast op bezoek en ontving Rode Duivel Toby Alderweireld. De verdediger was in ons land en was te zien in de loges van The Great Old. Het wakkerde de geruchten dan ook aan.

In die loges van Antwerp had Alderweireld namelijk een gesprek met Technisch Directeur Marc Overmars. Al snel deed het gerucht de ronde dat de verdediger weleens richting Antwerp zou kunnen trekken, maar dat werd al snel ontkracht.

Bij Voetbal International werden de hoge verwachtingen van de Antwerp-fans al snel getemperd door de entourage van Alderweireld. Het was namelijk absoluut geen bezoekje om een mogelijke transfer te bespreken. Alderweireld was enkel op bezoek. "Hij had zin om eens een wedstrijd in de Belgische competitie mee te pikken", klonk het.

De 33-jarige Alderweireld speelt momenteel in Qatar voor Al-Duhail SC, waar hij nog een contract tot medio 2024 heeft. In het verleden gaf Alderweireld wel nog mee dat hij ooit wil terugkeren naar ons land, waar hij nooit als prof uitkwam voor een Belgische club. Hij werd wel opgeleid bij Germinal Beerschot, de stadsrivaal van Antwerp.