Alle scheidsrechteraanstellingen volgende speeldag bekendgemaakt

Alle scheidsrechteraanstellingen volgende speeldag bekendgemaakt

03-05-2022 09:14 Laatste update: 14:00
14

Het Nieuwsblad meldt dat Lawrence Visser de topper tussen Union en Club Brugge in goede banen moet leiden. Bij Antwerp-Anderlecht is de scheidsrechter Jonathan Lardot.

Bij Union-Club Brugge zit Jan Boterberg bij de VAR. Visser was al verantwoordelijk voor het 1-1 gelijkspel in de reguliere competitie tussen Union en Club Brugge. Union was toen niet blij met de leiding. “We hebben tegen twaalf man gespeeld. Tegen Club Brugge winnen is moeilijk, zeker als ze hulp krijgen van de ref”, zei Undav toen.

 Het bondsparket onderzocht die uitspraken ook, maar gaf geen straf. Undav kreeg enkel een formele waarschuwing. De andere Play-Off 1-wedstrijd tussen Antwerp en Anderlecht zal aldus worden geleid door Lardot.

Update: De KBVB heeft alle scheidsrechters voor de volgende speeldag bekendgemaakt. Zoals eerder bekend fluit Lawrence Visser Union SG-Club Brugge en is Jonathan Lardot verantwoordelijk voor Antwerp-Anderlecht. In de Europe Play-Offs is Lothar D’hondt de ref bij Charleroi-KRC Genk en Alexandre Boucaut neemt KAA Gent-KV Mechelen voor zijn rekening.