Titelstrijd helemaal open: Antwerp en Union SG houden elkaar in evenwicht

Titelstrijd helemaal open: Antwerp en Union SG houden elkaar in evenwicht

01-05-2022 15:23
68

Antwerp en Union SG namen het tegen elkaar op op de tweede speeldag van de Champions Play-Offs. Beide clubs hielden elkaar in evenwicht waardoor de titelstrijd helemaal open ligt. Nummer twee Club Brugge neemt het later op de dag op tegen Anderlecht.

In de eerste helft kwam thuisploeg Antwerp sterk voor de dag in een felbevochten duel. Faris Haroun kwam vlak voor rust goed weg, want de middenvelder had net geel gepakt en kwam met een gevaarlijke tackle, Nicolas Laforge hield het tweede gele karton echter op zak.

Na rust bleef Haroun ook in de kleedkamer, maar de storm ging niet liggen. Beide teams gaan er vol voor en Radja Nainggolan kwam dicht bij een doelpunt. Anthony Moris pakte uit met een knappe save. Ook Union kwam in de tweede helft opzetten.

Dat resulteerde in een bal tegen de netten, maar het doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel. In de slotfase kwam Deniz Undav nog twee keer dichtbij de winning-goal, maar zijn stift ging net over het doel en zijn lob werd gepakt door Jean Butez