Drie opties voor toekomst De Winter: "Juve kan geen forse biedingen weigeren"

30 april om 11:02
Laatste update: 30 april om 11:27

Koni De Winter stak dit seizoen zijn neus voor het eerst echt aan het venster bij Juventus. In de Champions League mocht onze landgenoot twee duels betwisten, thuis tegen Malmö (1-0) stond hij zelfs in de basis. Daar bleef het uiteindelijk wel bij, waarna sommige media recent berichtten dat De Winter zich niet langer gelukkig voelt in Turijn. Zijn makelaarsbureau ontkent dat nu met klem.

"Koni is helemaal niet uitgekeken op Juventus", benadrukt NGA Sport bij Het Nieuwsblad. Volgens het kantoor maakt De Winter een seizoen door zoals dat vooropgesteld was. "Hij kon debuteren bij de A-ploeg en is een vaste waarde bij de U23." In de Serie A mocht de Belgische verdediger acht keer plaatsnemen op de invallersbank, maar speelminuten zaten er niet in.

Zijn vertegenwoordigers zien dan ook drie opties voor het komende seizoen. "Eén: Koni wordt één van de vaste verdedigers bij de A-kern. Twee: Koni wordt uitgeleend aan een goeie ploeg, bijvoorbeeld uit de Serie A, om nadien bij Juventus terug te keren. Drie: er komt een zeer aantrekkelijk bod voor een definitieve transfer, voor zowel Juventus als Koni, en hij vertrekt", klinkt het.

Heel logisch eigenlijk allemaal. Misschien valt De Winter straks wel te bewonderen op de Belgische velden. Club Brugge zou namelijk aan zijn komst denken. Als dat het geval is, zal Blauw-Zwart wel moeten doorduwen. "Juventus kan nu eenmaal geen forse biedingen weigeren", weet NGA Sport. Voorlopig is er echter slechts één slotsom: De Winter voelt zich gelukkig bij Juve en hoeft zeker niet te vertrekken.