Buitenkans voor Belgische clubs? 'De Winter is situatie bij Juventus beu'

29 april om 20:40

Koni De Winter staat binnenkort voor een belangrijke keuze. De verdediger besloot afgelopen zomer om bij Juventus te blijven, maar zag dat niet beloond worden met speelminuten. Nu wil hij daar toch verandering in zien komen.

Afgelopen zomer toonde Club Brugge stevige interesse in De Winter en hoopte het de verdediger naar België te kunnen halen. De belofteninternational bleef echter bij Juventus en hoopte daar een doorbraak te kunnen versieren. Spelen deed hij niet, hij kwam vooral uit voor het tweede elftal en mocht slechts twee keer meespelen met de grote jongens.

De Winter wordt er komende zomer twintig en aast dan ook op speelminuten. Volgens La Gazzetta dello Sport is de verdediger zijn situatie beu en wil hij meer aan spelen toekomen. Bij Juventus of ergens elders. Hij zou dan ook niet weigerachtig staan tegenover een (tijdelijk) vertrek bij de Italiaanse topclub.

Voor Club Brugge of andere Belgische ploegen kan De Winter dus een buitenkansje worden. De vijfvoudige belofteninternational heeft een marktwaarde van rond de twee miljoen euro en een contract tot medio 2024 bij Juve.