'RSC Anderlecht meldt zich opnieuw bij Manchester City en denkt aan Trafford'

'RSC Anderlecht meldt zich opnieuw bij Manchester City en denkt aan Trafford'

26-04-2022 15:00 Laatste update: 15:03
11

Door de goede relaties tussen RSC Anderlecht en Manchester City kon paars-wit in het verleden al enkele huurlingen richting België lokken. Zo kreeg het Taylor Harwood-Bellis en Philippe Sandler, maar nu hoopt Anderlecht opnieuw zaken te doen met The Citizens.

Bij The Sun weet men dat Anderlecht het vizier heeft gericht op James Trafford. Dat is een negentienjarige doelman die door Manchester City momenteel wordt uitgeleend aan de Engelse derdeklasser Bolton Wanderers, waar hij een basispion is.

Hij heeft zich met enkele goede prestaties in de kijker gespeeld van Anderlecht, dat de doelman graag in huis wil halen. De kans dat hij ook voor het A-elftal gehaald wordt, lijkt echter klein. Met Hendrik Van Crombrugge, Bart Verbruggen en Colin Coosemans heeft Anderlecht namelijk al drie doelmannen.

Trafford lijkt zich dan weer te mogen opmaken voor een jaartje in Eerste Klasse B, waar Anderlecht volgend seizoen zal spelen. Daar kan hij zich dan verder evolueren en paars-wit een handje helpen bij de profs.