Ik hoop dat ik getoond heb dat ik Antwerp nog kan helpen

"Ik hoop dat ik getoond heb dat ik Antwerp nog kan helpen"

24-04-2022 19:00
5

Antwerp heeft haar eerste match van de Play-Offs met 1-0 verloren van Club Brugge. Faris Haroun mocht wel tevreden terugblikken op zijn match. Hij toonde dat hij het tempo van een topper nog altijd aankan. 

"Onze prestatie was dag en nacht verschil met die uit de 4-1 nederlaag in februari", vertelt Haroun bij Gazet Van Antwerpen"Ik kan leven met de manier waarop we verloren. Dat de kloof met Club nu zeven punten bedraagt? We kenden de consequenties bij een nederlaag. Volgende week kan de achterstand mits een overwinning tegen Union weer verkleind worden. Met deze mentaliteit gaan we thuis zeker nog ploegen pijn doen."

Haroun moest in minuut 83 wel gewisseld worden. "Door krampen kon ik niet meer verder. Op niet-wedstrijddagen volg ik de Ramadan en ik speelde al enige tijd niet meer, maar ik hoop dat ik getoond heb dat ik de ploeg nog kan helpen. Voor zij die aan mij begonnen te twijfelen: Faris staat er nog in de toppers", besluit hij.

Mede door blessures kon Haroun dit seizoen nog maar drie keer starten in de Jupiler Pro League. Verder kreeg hij wel nog tien invalbeurten.