"Er zijn heel veel problemen op het gebied van spelers, staf, alles hogerop"

24 april om 15:00

Manchester United zit in de penarie, bevestigt Scott McTominay. Na de domper bij Arsenal is de Champions League uit het zicht en is het ook nog maar de vraag of de Conference League gehaald gaat worden. 

"Er zijn heel veel problemen op het gebied van spelers, staf, alles hogerop", doelt McTominay bij BT Sport op de bestuurlijke onrust. "We moeten ons concentreren op wat er op het veld gebeurt. Je moet een trots gevoel hebben wanneer je het veld opkomt en moeten ons geen zorgen maken over wie wat zegt."

"Er zijn op dit moment veel dingen aan de hand, begrijp me niet verkeerd. Als we thuiskomen moeten we onszelf in de spiegel bekijken. Je kunt niet thuiskomen en een goed gevoel hebben, zo werkt dat niet", vervolgt hij. "Iedereen ziet dat we de afgelopen twee maanden een gebrek aan zelfvertrouwen hebben. We hebben het op dit moment gewoon even niet."

Over Erik ten Hag wilde McTominay niet al te veel kwijt. "Ik zit nu nog met mijn gedachten bij deze wedstrijd. De nieuwe traienr kijkt naar volgend seizoen. Hoe we ons kunnen verbeteren en welke spelers iets toe kunnen voegen aan de groep, maar daar ben ik nu niet mee bezig."